+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

SLOVENIA’S HIDDEN GEMS


Morda spregledane, a turistične lokacije Slovenije, ki očarajo tuje turiste

Radio Si išče skrite dragulje, ki ostajajo nepoznani številnim tujim turistom, ki obiščejo Slovenijo 

Pomislite na: nepozabno doživetje, čudovit ambient, fotogenično lokacijo, avtohtono vzdušje, ki očara, odlično hrano, prijazne ljudi …

Trajanje akcije: januar-november 2018

19 izjemnih ponudnikov – 19 obiskov tujcev, ki preizkusijo ponudbo – 19 radijskih oddaj

  • Finalno glasovanje 1- 30.11. november 2018
  • Podelitev: 14. december 2018

Predstavljamo najatraktivnejšo turistično ponudbo Slovenije za obiskovalce iz tujine.
Tuje turiste v Slovenijo večinoma pritegnejo splošno najbolj znani turistični biseri kot so Bled, Ljubljanski grad, Postojnska jama, Piran … Z akcijo Slovenia’s hidden gems pa želimo opozoriti na vse več odličnih lokacij in turističnih doživetij, atrakcij v naši majhni deželi, ki bi jih tuji obiskovalci zagotovo morali doživeti, da začutijo bogat utrip tradicije, kulinarike, kulture in drugih inovativnih turističnih skrivnosti Slovenije.

Predlagajte unikatne lokacije, storitve ali turistične pakete, ki bi jih nujno pokazali tujim turistom.
Najboljše ocenjene predloge bodo preizkusili tujci, ki v Sloveniji živijo, delajo ali študirajo (člani Radio Si International Cluba), in izkušnje delili v radijski oddaji s poslušalci Radia Si in na spletni strani www.sloveniashiddengems.si, kjer bomo vse odlične ponudnike predstavili tudi v sliki in besedi.

Konec sezone pa boste lahko vsi glasovali in izmed 19-ih odličnih finalistov izbrali tri zmagovalce naše akcije, ki bodo prejeli priznanje »Slovenia’s hidden gem 2018«.

Pomagajte nam odkriti in predstaviti najbolj zanimive, morda še nekoliko skrite turistične bisere in ponudbo za tuje turiste!

Projekt, s katerim promoviramo odlične turistične produkte in pakete, ki ponujajo najboljše kar premorejo raznolike slovenske pokrajine – vse od Prekmurja do Primorske.

Imate nov predlog?

Pogoji sodelovanja:
Kot predlog se lahko uvrsti katerakoli turistična ponudba, ki je sicer ne uvrščamo med splošno znane glavne in najbolj obiskane turistične zanimivosti Slovenije. Iščemo torej morda nekoliko spregledane, a izjemne kotičke Slovenije, ki bi jih Slovenci predlagali svojim gostom iz tujine. Lahko je to naravna zanimivost, kulinarična ponudba, doživetje nastanitve, eno ali dvodnevni turistični paket, adrenalinska izkušnja …
Kaj je integralni turistični produkt? Integralni turistični produkt je  sestavljeni turistični produkt, ki v praksi pomeni kombinacijo več izdelkov in storitev različnih ponudnikov, ki so namenjene za zadovoljitev potreb turistov ob obisku turistične destinacije.

 

Glasujte za uvrščene predloge (tisti predlogi, ki bodo prejeli največ glasov, bodo izbrani za predstavitev in obisk tujcev):

Kaj omogoči izbrani ponudnik:

  • preizkus ponudbe – obisk s strani 2 ali 4 tujcev, ki v Sloveniji živijo, delajo ali študirajo

Kaj prejme lokacija:

  • promocijo v oddaji na Radiu Si
  • predstavitev na spletni strani www.sloveniashiddengems.si
  • najboljše ocenjeni prejmejo konec sezone priznanje »Slovenia’s hidden gem 2018« in dodatne ugodnosti promocije v okviru akcije:

1. mesto
– predstavitev v oddajah Radia Si – Spotlight, Izluščeno, My life my music, Nasvet za izlet
– promocijski paket oglaševanja po izjemni ceni
– banner na spletni strani www.sloveniashiddengems.si in www.radiosi.eu – 45 dni

2. mesto
– predstavitev v oddajah Radia Si – Spotlight, Izluščeno,Think green, Nasvet za izlet
– promocijski paket oglaševanja po izjemni ceni
– banner na spletni strani www.sloveniashiddengems.si in www.radiosi.eu – 30 dni

3. mesto
– predstavitev v oddajah Radia Si – Spotlight, Izluščeno, Nasvet za izlet
– promocijski paket oglaševanja po izjemni ceni
– banner na spletni strani www.sloveniashiddengems.si in www.radiosi.eu – 15 dni

*** Zmagovalec akcije tekočega leta ne more sodelovati v izboru Slovenia’s hidden gems naslednja tri leta, drugouvrščeni dve leti in tretjeuvrščeni eno leto.

*** Akcija “Slovenia’s hidden gems” ni plačana. Izbor ponudnikov je prepuščen uredništvu Radia Si in poslušalcem, ki glasujejo za predloge.