+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu
KOPALIŠČE PRISTAN

KOPALIŠČE PRISTAN

Kopališče Pristan je nezmotno starosta mariborske infrastrukture. A kljub temu ponosno kljubuje duhu časa ter se vsako leto ponaša z velikim obiskom. Je kopališče, ki predstavlja srce mesta ob Dravi ter je kraj, kjer se je marsikateri otrok naučil plavati, spet drug pa potapljati. Sam kompleks kopališča obsega 2 večja bazena ter enega majhnega, v zgornjem delu kopališča pa najdemo tudi majhen bazenček, namenjen mlajšim otrokom.
Kopališče Pristan ni le kopališče, je jedro in srce mesta, kamor vleče tako staro kot mlado.

 

Spletna stran: www.sportni-objekti-maribor.si/vsi-objekti/kopalisce-pristan/o-kopaliscu-pristan/

Facebook: https://sl-si.facebook.com/kopaliscepristan/ 

AQUAPARK ŽUSTERNA

AQUAPARK ŽUSTERNA

Vse dni v letu vas pričakuje bazenski kompleks Aquapark s pestro izbiro vodnih užitkov na 1.200 m² površin notranjih in zunanjih bazenov z morsko in sladko vodo. Razvajate se lahko v zunanjih bazenih s čudovitim pogledom na morje in staro mestno jedro Kopra. Ali zaplavajte v bazenu z valovi. Medtem ko najmlajši uživajo v otroškem bazenu z igrali, je čas za sproščanje v masažnem bazenu s podvodnimi masažami.

Vse dni v letu vas bo prijetno grela voda v bazenu s toboganom. Otroci bodo navdušeni nad igro v bazenu z igrali, medtem ko je rekreativcem namenjen športni bazen z ogrevano slano vodo.
 

Spletna stran: www.terme-catez.si

Facebook: