+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu
TERME PTUJ

TERME PTUJ

Skozi vse leto je v Termalnem Parku na razpolago šest pokritih bazenov, savna park in tobogan, v poletnih mesecih pa se lahko povzpnete na največji sistem toboganov v Sloveniji z 8 tobogani. V zunanjem 50-metrskem olimpijskem bazenu se pripravljajo najboljši plavalci z vsega sveta, med vodnimi atrakcijami so tudi bazen z valovi, počasna reka vodno-zračne masaže in whirlpooli. Ob ponudbi Termalnega Parka vas vabijo tudi v medico- wellness Valens Augusta Grand Hotela Primus. Odkrijte bazenski predel Vespasianus in svet savn Flavia, kjer so na voljo finska savna s kromoterapijo, ekstremna finska, aroma, blatna ter solna savna, whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen ter zasebna Rimska VIP savna, imenovano Antioos. Imperij dobrega počutja nudi številne storitve za sprostitev in nego telesa.

 

Spletna stran:  www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj/

Facebook:  www.facebook.com/terme.ptuj.shr/

TERME OLIMIA – AQUALUNA

TERME OLIMIA – AQUALUNA

Terme Olimia s celovito in kakovostno wellness ponudbo in z najprestižnejšim Wellnessom Orhidelia – ki je zadnjih nekaj let vedno znova izbran za najboljši slovenski wellness, vodnimi doživetji, razvajanjem v svetu savn, zdravstvenimi programi, različno paleto kulinaričnih užitkov, možnostjo rekreacije, čistim zrakom in mirom ter bogato okoliško ponudbo, sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia.

V Termah Olimia radi rečejo, da obstaja svet in obstaja drugačen svet.. takšen drugačen svet je zagotovo Aqualuna. Za vrati termalnega parka Aqualuna najdete številne objekte za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Zagotovo boste najprej opazili adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami in tobogani. Kar 11 jih imajo, najbolj oči bodeča je seveda njihova kraljica adrenalina King Cobra. Poleg tega imajo 4 večje bazene, eden med njimi je tudi valovalni z največjimi valovi v Sloveniji. Nato Aquasafari, z živalmi v naravni velikosti, Aqua džungla z vodnimi igrali za otroke, rudnik za iskanje zlata ter 2 restavraciji, več barov, sladoledni butik.. Vse to pa spremlja navihana animacijska ekipa, ki skrbi za zabavo najmlajših in tudi tistih malo starejših.

Aqualuna predvsem uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra z razgibano animacijsko vsebino, številni otroški bazeni z otroškimi vodnimi drčami in otroškim toboganom, otroško trdnjavo in grad v Aquadžungli, trampolini in salon z igralnimi aparati.
V Aquasafariju lahko spoznavajo kar 100 živali v naravnih velikostih, ki presenečajo na vsakem koraku,…tu so še lov na zlato ter ostale družinske igre, vsakodnevne zabave, koncerti in najbolj nepozabne rojstnodnevne zabave.

 

Spletna stran:  www.terme-olimia.com  

Facebook:  www.facebook.com/TermeOlimia/

TERME ČATEŽ – TERMALNA RIVIERA

TERME ČATEŽ – TERMALNA RIVIERA

Pravi val osvežitve predstavljata poletna in zimska Termalna riviera v Termah Čatež, ki osvežujeta kopalce 365 dni v letu. Poseben magnet so vodne atrakcije, ki navdušujejo prav vsakogar: edinstveni gusarski otok in gusarska ladja za najmlajše, adrenalinski tobogani (skakalnica, kamikaza, z boomerang efektom…), proga za deskanje, bazena z valovi, počasna reka itd. Vodno zabavo zaokroža adrenalinsko igralo »TERMALNA FORMULA«, namenjeno vrhunski vodni tekmi in zabavi za vse generacije.

Terme Čatež so idealna počitniška destinacija za vse generacije z možnostjo namestitve v hotelih, apartmajih, kampu, gusarskem zalivu ter sprostitve v wellness centrih ali savna parku.

 

Spletna stran:   www.terme-catez.si 

Facebook:  

TERME 3000

TERME 3000

V vodnem parku Terme 3000 vas pričakujejo 8 dih jemajočih toboganov, med njimi sta tudi najbolj adrenalinska  -tobogan Agualoop in Kamikaza, kjer se iz višine 22 metrov spustite v nepozabno adrenalinsko izkušnjo.

Del vodnega parka smo namenili družinam, kjer lahko malčki uživajo v otroškem bazenu z drčo ali v igri pod krošnjami dreves z obilo naravne sence, starši pa v enem izmed 11 bazenov.

Nismo pa pozabili tudi na kopalce, ki iščejo sprostitev in zdravje. Vsem tem je na voljo svet savn ( 2 finski in 2 turški savni), vodno zračne masaže, gejzirji , slapovi,  ter bazen z edinstveno črno termomineralno vodo, ki blagodejno vpliva na gibalni aparat in kožo.

 

Spletna stran:   www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice/vodni-parki

Facebook:   www.facebook.com/terme3000moravsketoplice/?fref=ts