+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu
Snežni park KRVAVEC

Snežni park KRVAVEC

V Snežni park Krvavec, ki se nahaja na spodnji polovici proge 15, ste vabljeni vsi, ki vam celodnevno vijuganje po urejenih progah ni dovolj. Snežni park je namenjen deskarjem in smučarjem, ki so jim triki na različnih objektih in skakalnicah nekaj povsem novega, kot tudi vsem, ki so v snežnih parkih že bolj domači.

Podatki o snežnem parku:
Dolžina: 800 m
Višinska razlika: 140 m
6 skakalnic  (od 3-12 m)
10 objektov (straight box 2x, kink box, flat rail, double barrel rail, down rail, double kink rail, elbow rail, canon rail in sod)

Spletna stran:

Facebook:

Snežni park VOGEL

Snežni park VOGEL

Snežni park na Voglu spada med najboljše v Sloveniji. Že leta zapored, ljubiteljem adrenalinskih snežnih podvigov, nudi vsakodnevne užitke na več skakalnicah-kickerjih ter ostalih elementih (raili+boksi). Primeren je tako za začetnike (beginner – baby line) kot izkušene in profesionalne uporabnike.  Snežni park Vogel pokriva okoli 2 ha prog smučišča Vogel in je dnevno odprt od 09:30 do 15:45 ure, razen ob obilnejšem sneženju pa je park zaprt. Uporabnikom Snežnega parka Vogel so na voljo posebno ugodne sezonske ali dnevne smučarske vozovnice.

V snežnem parku na Voglu so na voljo naslednji objekti:  : Box 3 m in 6 m, C-box, Picnic table, Sod, Kontejner – Info point, Roller 8-10 m, Skok mini 3-4 m, Rainbow 6 m, Mini rainbow, Downrail 4,5 m in 5,3 m in 9 m, Duble wave 9m, Big air skok – velik 14-16 m, Big air skok – mali 10-12 m), Double king 10 m in King box 7 m.

Spletna stran:   www.vogel.si/zima/ski-center/snezni-park/

Facebook:  www.facebook.com/VogelSkiCenter

Snežni park ROGLA

Snežni park ROGLA

Če prisegate na zimski adrenalin, drzne akrobacije, prosti slog in vam ne manjka poguma, obiščite Fun Park – poligon za deskarje in free style smučarje! Našli ga boste vzdolž leve strani smučišča Mašin žaga.

Fun Park Rogla je sestavljen iz:
“Half pipe” v zgornjem delu,
petnajstih “Slopstyle elementov” v srednjem in spodnjem delu,
zemeljsko zgrajenih “Kickerjev” v spodnjem delu,
dveh “Big air” skakalnic pred ciljem.

Otroški snežni park na Rogli

Park, kjer smučarski nadebudneži najdejo domek Roglinega nepoboljšljivega poredneža Zlodeja, pri tem pa jih spodbujajo škratki navihanci!
Zabavni vrtiljak, igrivi tekoči trak in poligonske ovire, ki malemu smučarju predstavljajo izziv in hkrati učenje smučarskih veščin skozi igro.
Upoštevamo načelo ideje šport za vse. Prijazno vabljeni tudi smučarji invalidi!

Spletna stran:

Facebook: