+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Namen obdelave in varstvo podatkov

V uredništvu Radia Si spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega e-naslova ne bomo javno objavili ali posredovali tretji osebi.

Vaše podatke pridobivamo, hranimo in oblikujemo le za naslednje namene:

  • vodenje baze naročnikov na e-novice
  • statististične raziskave (skupno število prijavljenih, število prijav in odjav glede na posamezno akcijo, časovno obdobje ipd.)
  • obveščanje o novostih, zanimivostih, dogodkih, nagradnih igrah in aktualnih ponudbah podjetja ter turističnem dogajanju v Sloveniji in tujini, pri čemer to obveščanje nikoli ne bo preseglo povprečne frekvence dveh sporočil na mesec
  • anketiranje uporabnikov
  • občasno obveščanje o ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah, promocijah, akcijah in drugih partnerjev Radia Si, bodisi da gre za komercialno bodisi nekomercialno vsebino, pri čemer to obveščanje nikoli ne bo preseglo povprečne frekvence dveh sporočil na mesec

Upravljalec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočil odjavo od prejemanja sporočil.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravljalec podatkov se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

Upravljalec podatkov:
RTV Slovenija
Radio Si
Kolodvorska 2
1550 Ljubljana
radio.si@rtvslo.si