+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič je center zdravja za otroke, mladostnike, družine in seniorje. Z enkratno lego, blagodejno mikroklimo ter ustreznimi sodobnimi medicinskimi, terapevtskimi in športnimi kapacitetami, že vrsto let uspešno pripomoremo h kurativi in preventivi zdravstvenih stanj otrok in mladostnikov.

Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič je idealen kraj za oddih v neokrnjeni naravi mediteranskega parka. Kopališče in plaža zdravilišča je v neposredni bližini nastanitvenih objektov.

Kopališče ima zunanji bazen z morsko vodo v neposredni bližini morja in lasten bar Borček, ki punuja pester izbor osvežilnih pijač.

V poletni sezoni nas obišče večje število skupin otrok in družin. V bližini bazena se nahaja amfiteater, ki je namenjen animacijskem delu zdravilišča. V času poletne sezone organiziramo zabavne, plesne in glasbene večere. Kopališče zdravilišča se nahaja na severnem delu slovenske obale in je zaradi mediteranskega rastja in unikatne obale zaščiteno območje. Plažo krasi urejena okolica in izraziti klifi, visoki od 10 do 20 metrov. Klifi so poraščeni z značilnimi mediteranskimi rastlinami. Morsko dno je poraščeno z algami ali z morsko travo, vmes pa imajo domovanje različne morske živali – rak, morski jež, morska kumara in številni ostali.