+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Smučišče Golte se nahaja na nadmorski višini med 1.280 in 1.576 metri in se razteza na 50 hektarih površine. Obsega več kot 12 kilometrov urejenih smučarskih prog, na katerih se smučarskim užitkom prepuščajo smučarji in deskarji na snegu.  Dostop do smučišča je mogoč z avtomobilom po panoramski cesti ali z nihalko Golte, ki vas v 9 minutah pripelje vse do smučišča in vam, kot najdaljša gondolska žičnica v Sloveniji, celotno pot omogoča osupljive razglede na Savinjsko dolino. Zaradi pestre izbire smučarskih prog različnih zahtevnosti, bodo smučišče Golte vzljubili tako izkušeni smučarji kot tudi tisti, ki bodo to šele postali.

Na smučišču deluje 5 žičniških naprav (3 sedežnice, 2 vlečnici) ter tekoči trak na otroškem poligonu. Poleg smučarskih tečajev ter individualnih ur smučanja vam omogočamo tudi servis in izposojo smučarske opreme. Smučišče Golte je družini prijazno smučišče, ki z družinskimi paketi vozovnic omogoča cenovno dostopno smuko za celotno družino. Smučarsko ponudbo dopolnjuje odlična kulinarika v hotelu in v gorskih kočah, na voljo pa vam je tudi wellness center s savnami in vodnimi doživetji ter pestro ponudbo masaž in lepotnih tretmajev. Naj bo užitek vaš počitek!

Spletna stran:  www.golte.si

Facebook:

<iframe src="http://snezni-telefon.si/ski_banner_page.php?mid=STBAN_rsigol&bsid=a0b8bb378b2d99c3cc6bb83f74ccdb8a" width="320" height="195" frameBorder="0" scrolling="no"></iframe>