+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Smučišče Rogla na nadmorski višini 1517 metrov ponuja zimsko športne užitke za vse generacije. Nadmorska višina, primerni klimatski pogoji in pa sodoben sistem tehničnega zasneževanja omogočajo kar 100 dni snežne garancije od pozne jeseni do zgodnje pomladi.

Dolžina in zahtevnost smučarskih prog sta primerni tako za zahtevnejše smučarje kot tudi za začetnike. Začetnikom je na voljo Šola snežnih športov, v kateri strokovno usposobljeni učitelji smučanja z najsodobnejšimi pedagoškimi metodami poučujejo tehnike alpskega smučanja, teka na smučeh in deskanja.

Otroški snežni park Rogla omogoča lažje, učinkovitejše in zabavnejše učenje snežnih športov otrokom, mladostnikom in osebam s posebnimi potrebami

Vse večja priljubljenost teka se odraža tudi pri obisku smučarsko tekaškega centra s približno 25 kilometrov skrbno urejenih tekaških prog in tekaškim stadionom.

Po dnevu polnem aktivnosti na prostem je čas za razvajanje in sprostitev  v Wellness centru Natura, ki ponuja zgodbo, navdihnjeno z neponovljivo naravo in edinstveni Lovrenškimi jezeri, ali v Wellness centru Planja, ki ponuja zgodbo pohorske folklore, topline in domačnost.

Najpomembnejša konkurenčna prednost je vsekakor kombinacija srednjegorskega smučišča Rogla s termalnim zdraviliščem Terme Zreče.

Spletna stran:

Facebook:

<iframe src="http://snezni-telefon.si/ski_banner_page.php?mid=STBAN_rsirog&bsid=4c34fe6987d7b311c382f7cf8ff6fe2d" width="320" height="195" frameBorder="0" scrolling="no"></iframe>