+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Smučišče Stari vrh, od Ljubljane oddaljeno slabih 35 km, s svojimi 55 hektari smučarskih prog ponuja nepozabne snežne užitke tako družinam, začetnikom kot tudi zahtevnejšim in vrhunskim smučarjem. Potrditev neprestanih vlaganj v izboljšavo smučišča in spremljajočo ponudbo predstavlja veliko število zadovoljnih smučarjev, ki se že leta radi vračajo ter številna priznanja, ki jih dobiva smučišče na različnih ocenjevanjih.

Srce smučišča Stari vrh predstavlja ogrevana 6-sedežnica, štiri vlečnice primerne za začetnike ali zahtevne smučarje ter Snežni park z 62-metrskim tekočim trakom, med največjimi v Sloveniji. Urejeno umetno zasneževanje skrbi za debelo snežno odejo tudi v primeru slabših snežnih padavin. Zasneževanje je urejeno na 95% smučišča. Največjo privlačnost smučišča pa predstavlja organizirana nočna smuka vsak dan od 19. do 22. ure, ki z nočnim sankanjem v dolžini 2,5 km predstavlja pravo adrenalinsko doživetje ter zaključuje zabavo od ranega jutra do poznega večera.

Spletna stran: www.starivrh.si

Facebook: www.facebook.com/Starivrh

 

<iframe src="http://snezni-telefon.si/ski_banner_page.php?mid=STBAN_rsisv&bsid=38bafe99c14c7265b1cb76a7fab7c7df" width="320" height="195" frameBorder="0" scrolling="no"></iframe>