+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Terme Olimia s celovito in kakovostno wellness ponudbo in z najprestižnejšim Wellnessom Orhidelia – ki je zadnjih nekaj let vedno znova izbran za najboljši slovenski wellness, vodnimi doživetji, razvajanjem v svetu savn, zdravstvenimi programi, različno paleto kulinaričnih užitkov, možnostjo rekreacije, čistim zrakom in mirom ter bogato okoliško ponudbo, sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia.

V Termah Olimia radi rečejo, da obstaja svet in obstaja drugačen svet.. takšen drugačen svet je zagotovo Aqualuna. Za vrati termalnega parka Aqualuna najdete številne objekte za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Zagotovo boste najprej opazili adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami in tobogani. Kar 11 jih imajo, najbolj oči bodeča je seveda njihova kraljica adrenalina King Cobra. Poleg tega imajo 4 večje bazene, eden med njimi je tudi valovalni z največjimi valovi v Sloveniji. Nato Aquasafari, z živalmi v naravni velikosti, Aqua džungla z vodnimi igrali za otroke, rudnik za iskanje zlata ter 2 restavraciji, več barov, sladoledni butik.. Vse to pa spremlja navihana animacijska ekipa, ki skrbi za zabavo najmlajših in tudi tistih malo starejših.

Aqualuna predvsem uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra z razgibano animacijsko vsebino, številni otroški bazeni z otroškimi vodnimi drčami in otroškim toboganom, otroško trdnjavo in grad v Aquadžungli, trampolini in salon z igralnimi aparati.
V Aquasafariju lahko spoznavajo kar 100 živali v naravnih velikostih, ki presenečajo na vsakem koraku,…tu so še lov na zlato ter ostale družinske igre, vsakodnevne zabave, koncerti in najbolj nepozabne rojstnodnevne zabave.

 

Spletna stran:  www.terme-olimia.com  

Facebook:  www.facebook.com/TermeOlimia/