+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

V Thermani se vse vrti okoli vode. Termalne vode. Lahko jo pijemo, se v njej kopamo, se namakamo v kopeli, zdravimo, ogrejemo ali izvajamo različne terapije. Popotovanje po Thermani je najbolje pričeti v pivnicah termalne vode, kjer vam bo že en sam kozarec na dan poživil telo.

Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih in sobotah nudimo nočno kopanje do 23. ure.

Pod stekleno kupolo se nahajajo: bazen z valovi, rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka, otroško vodno zabavišče, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippov kotiček, tobogan.

Na zunanjih površinah pa: rekreacijsko-masažni bazen, povezan z notranjim, plavalni bazen, otroški bazen, kristalni bazen, vodna drča in tobogan.

 

Spletna stran:  www.thermana.si

Facebook:  www.facebook.com/thermana.lasko.slovenia