+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Urbani St. Ulrich
Ta najpomembnejši kraj na začetku doline je postal mednarodno znan po rezbarskih izdelkih.St. Ulrich je počitniško obarvan že od 9. st. naprej, saj se je prav tukaj začel grödnerski turizem. Na začetne pionirske turistične čase še danes spominjajo tradicionalni hoteli in številne čudovito lepe hiše, ki so bile zgrajene na prelomu stoletja. Gorske vzpenjače in pohodniške poti poskrbijo, da je zimska rekreacija karseda enostavna.

 Lagodna St. Christina
Natanko sredi doline se je v najmanjši vasici v Grödnu moč premikati med dvema svetovoma. Zgoraj, v starem vaškem jedru s kmečkimi hišicami, cerkvijo in pokopališčem je doma mir, medtem ko je spodaj v hotelih, kavarnicah in trgovinicah lagodno in živahno. Na sprehodu po razgibanih poteh boste lahko uživali v čudovitih panoramskih razgledih.

Športni Wolkenstein
Veličastno, ta arena ob vznožju gorskega masiva Sella. V osrčju Grödna je to najviše ležeča vas. Tukaj najdejo svoj raj na zemlji tako zimski športni navdušenci na smučiščih kot tudi pohodniki v poletnih mesecih. Če k temu dodamo še neposreden dostop do Sellaronde, je to za smučarje in gorske kolesarje pokrajinsko najbolj spektakularen del v osrčju Dolomitov.

 

Spletna stran:

Facebook: