+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

V Wellnessu Živa, ki se nahaja v Hotelu Golf, nadaljujemo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Oplemenitili smo jih z uporabo sodobnih metod za ohranjanje telesnega in duhovnega zdravja in lepote, kakovostnih kozmetičnih pripravkov in z osebnim pristopom. Tako so staroslovanski boginji rodovitnosti, setve in žetve, Živi, postavili tempelj telesne lepote v ubranosti z zdravim duhom.

Možnosti za božansko sprostitev, ki jo tukaj ponujajo vam in vaši družini, zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazeni z ogrevano termalno vodo (30°C).

V bazenskem delu uporabljamo termalno vodo, katere zdravilne lastnosti poznajo že od leta 1818. Kopeli z ogrevano termalno vodo sproščajo telo in lajšajo bolečine v sklepih, minerali v vodi pa pomirjajoče delujejo na kožo.

Bazeni se nahajajo v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še dve masažni kadi (whirlpoola) z ogrevano termalno vodo (35°C).

 

Spletna stran:  www.sava-hotels-resorts.com/sl/bled/wellness/wellness-ziva/

Facebook: