+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Narava je bila Radencih pravljično radodarna z darovi, ki zdravijo in krepijo človeško telo. Zdravilišče Radenci se namreč ponaša s kar štirimi naravnimi zdravilnimi faktorji – znamenito radensko slatino, zdravilno termomineralno voda, zdravilnim blatom (peloidom) in ugodno klimo z več kot 250 sončnimi dnevi na leto.

Zdraviliška dejavnost ima v Radencih več kot 125-letno tradicijo. Zasnovana je na edinstveni mineralni vodi, ki je po vsebnosti ogljikovega dioksida med najbogatejšimi v Evropi. Zdravilišče Radenci je ugleden diagnostični center in center za rehabilitacijo kardiovaskularnih bolnikov ter zatočišče za vse tiste, ki si želijo okrepiti srce in ožilje. Obilje zdravilnih darov dopolnjujejo še svet savn in raznovrstne masaže, od klasične do ayurvedske. Prepustite se rokam terapevtov in izberite dolgo, zdravo in srečno življenje

V Zdravilišču Radenci se ne boste naveličali užitkov na 1460 m2 vodnih površin. V notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo (33–34⁰C) lahko uživate v vodnih tokovih in slapovih, na masažnih ležiščih ter v whirlpoolih. Za ljubitelje plavanja je na voljo notranji plavalni bazen. Na najmlajše pa čaka njihov mali vodni svet.

Ko se boste v enem od številnih sončnih dni sprehodili po zdraviliškem parku in spili slatino neposredno iz vrelca, ko vas bodo v tisoč mehurčkov ovile slavne mineralne kopeli in ko se boste prerojeni od tretmajev medico-wellnessa vrnili domov, tedaj boste tudi vi zanesljivo rekli, da ste doživeli delček pravljice. Pridite v Radence, poskrbeli bomo za to, da se bo pravljica uresničila!

 

Spletna stran: www.sava-hotels-resorts.com/Terme_Radenci

Facebook:  www.facebook.com/zdravilisce.radenci/